Fronius hoog frequent batterijlader
Speciaal voor traktiebatterijen heeft Fronius de Selectiva Hoogfrequent traktieladers. De Fronius Selectiva lijn bestaat uit de Fronius Selectiva New Generation laders voor kleine en middelgrote batterijen en de Fronius Selectiva Plus laders voor de middelgrote en grote traktiebatterijen. De New Generation laders zijn voorzien van de intelligente Active Inverter Technology dat is een modulaire opbouw met servicemogelijkheden en Plug & Charge-software met daarmee samenhangende programmering van karakteristieken waarbij het rendement tot maar liefst 96% kan toenemen.

De Selectiva Plus laders zijn de klassiekers in de invertertechnologie, met een vermogen van 3 kW, 7kW en 14 kW. De compacte vormgeving, het eenvoudige gebruik en de in deze klasse bijzonder effectieve Inverter Technology maken Selectiva Plus-apparatuur vooral aantrekkelijkvoor professionele toepassingen in industrie en nijverheid. Deze batterijladers zijn verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen, inclusief standaard LCD-display.

Klik hier voor alle types en meer informatie.

Veel gezocht
Tractie batterij onderhoud Acculaadstation inrichten Batterij voor koel- of vrieshuis Brandblusser batterijoplader Fiamm Motive Power
Tractie accu omgevallen? BMWT keur Gebruikte heftruckbatterij Batterij- en accurecycling Fiamm Motive Power Gel
Opladen tractiebatterij Downloads technisch & sales Heftruck informatie Batterij testen I.A snelladers
Slijtage heftruckbatterij NPR 3299 Intern transport Batterij onderdelen Fronius
Sulfateren batterij Heftruckbatterij huren Lithium batterij Veiligheid accu en batterij
Tussenladen heftruckaccu 12volt accu semi tractie accu Zuurverlies tractiebatterij Zelfontlading heftruckaccu