Voorwaarden

Traktiebatterijen volgt de voorwaarden van de BMWT.

 

Wat is de BMWT?

De BMWT is de belangenbehartiger van leveranciers van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel. De BMWT levert toegevoegde waarde voor de leden en hun klanten op het gebied van veilig, deskundig en duurzaam werken.
Zo borgt BMWT-Keur de kwaliteit van periodieke veiligheidskeuringen die door deelnemende bedrijven worden uitgevoerd; BMWT-Train biedt badges en certificaten voor de bediening van werkmaterieel, en BMWT-CERT borgt de kwaliteit van SOG-examens en examens Terugwinnen mobiele airco's. Op het gebied van duurzaamheid biedt de BMWT het Keur Duurzame Bedrijfsvoering, het Efficiencylabel voor tractieladers, Het Nieuwe Draaien en Het Nieuwe Heffen.
De BMWT telt 96 leden. 113 bedrijven zijn deelnemer aan BMWT-Keur. De BMWT is opgericht op 1 maart 1950.
 

Beurzen en evenementen

De BMWT is medeorganisator van de buitenbeurs Technische Kontakt Dagen (TKD). Voorts is de BMWT betrokken bij de organisatie van de vakbeurs Logistica en de Prijs Veiligste Magazijn met de Dag van het Veilige Magazijn.
 
 

Algemene voorwaarden BMWT

Om handelstransacties uniform en helder te laten verlopen heeft de BMWT algemene voorwaarden opgesteld. Hierin is een aantal zaken gestandaardiseerd.
 
De volgende algemene voorwaarden zijn beschikbaar:
 
 
Bij de algemene leveringsvoorwaarden is een praktische Instructie Algemene Voorwaarden beschikbaar voor het van toepassing maken van de voorwaarden. Ook is er een memo waarin een aantal varianten van aansprakelijkheid en risicoverdeling is beschreven: