Werken bij ons

De transportwereld is een wereld die dag en nacht draait. Stilstaan is verlies! Daarom zijn batterijen en accu's belangrijk voor de machines en transportmiddelen om alle goederen op tijd geleverd te krijgen van groot economisch belang. 

Traktiebatterijen Nederland is een grote speler op het gebied van traktiebatterijen, batterijladers en perifere artikelen met kwalitatief hoogwaardige batterijen en producten. Wij verkopen, verhuren én keuren. Ook de reparaties, onderhoud en service verzorgen wij.

Vanuit Den Bosch bedienen wij heel Nederland. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe gemotiveerde mensen die ons team versterken. Wij bieden veel ruimte en zelfstandigheid om binnen ons team jezelf te ontwikkelen en je talenten te laten schitteren.
 

Hebben we op dit moment geen passende vacature, maar wil je jouw talent wel graag inzetten bij Traktiebatterijen Nederland? Aarzel dan niet om ons in een sollicitatiebrief te laten weten waarom je bij ons wilt werken en wat je voor ons denkt te kunnen betekenen.