Industrie Automation batterijlader WSA8 Puls

De snellader WSA8 Puls is de mercedes onder de batterijladers. Met zijn hoogwaardige kwaliteit componenten is het mogelijk om met een kleinere batterijlader dezelfde batterij op te laden dan in vergelijk met een andere batterijlader.

Kenmerken zijn goed zichtbare status LED's een Informatiebalk voor snelle diagnose uitlezen en analyse van 128 laad data via IrComm terminal.Korte laadtijden van  7,5-14h. Energiezuinige batterijlading tot 100% door het Ah balans laadprogramma
Soft start (een fase laders). Geschikt voor wand/ vloer opstelling en beschermingsklasse IP21

De Wsa puls laadkarakteristiek reduceert de invloed van variaties in de netspanning. E-pulsĀ® laadkarakteristiek voor een snelle en energiezuinig laadproces van de batterij. Soft start waardoor de piekstroom bij het inschakelen van de lader wordt vermeden (alleen bij één fase laders). Ah balans gestuurd laadprogramma. Beter laadproces voor koude batterijen. Automatisch laadprogramma voor vereffening-/onderhoudslading. Aanpassing van het laadproces voor  het spanningsverloop van de bij gesulfateerde batterijen IrComm voor het uitlezen en analyseren van 128 laadprocessen. Voldoet aan de EMC richtlijnen en de EN Standaards. Zuurbestendig bedieningsfolie.

 

Bediening en indicatie van de batterijlader

Vol automatisch. Soft start. Aanpassing van de laadparameters. Volledige lading & afschakeling. Eenvoudig gebruik. Batterij verbinden met de lader en geen enkele instelling of bediening van de tractielader is nodig
Status indicatie van het laadproces et goed zichtbare grote LED's, informatiebalk met LED's voor snelle diagnose van een eventuele storing.

 

Beveiliging batterijlader

Polariteitbeveiliging.
Automatische controle batterij/lader voor het begin van het laadproces.
Controle van laadproces op fouten en storingen / veiligheidsafschakeling.
Thermische bescherming van de lader.
Automatische uitschakeling van de lader na het ontkoppelen van de batterij.