Brandblusser voor batterijlader

Door stof, vuil en slecht onderhoud aan de batterijladers is de kans op kortsluiting en/of brand sterk aanwezig, helaas veroorzaakt dit jaarlijks enorme schade aan bedrijven. Het nieuwe blussysteem is vanwege zijn geringe afmetingen en enorme bluscapaciteit inzetbaar in alle batterijladers. Onderstaand een demofilm van 29sec, filmpje heeft even tijd nodig om te laden. 

Klik hier voor de demonstratie, deze brand wordt nagebootst d.m.v. een gel te ontbranden links op de trafo van de batterijlader. Het blussysteem wordt electrisch ontstoken d.m.v. een 12 volts voeding. In de praktijk wordt het blussysteem geactiveerd door een thermokoord die ontbrandt bij 170 graden Celsius. Het blussysteem wordt in de batterijlader gemonteerd en bij brand in de lader zal het systeem in werking treden en de brand blussen.


Klik hier voor een filmpje om nog eens de voordelen op een rijtje waarom het verstandig is om een batterijblusser in de lader te laten monteren. 

Kiest u ook voor veiligheid voor u, uw personeel en uw materiaal? Neem contact met ons op en wij zorgen dat de brandblusser correct wordt geinstalleerd.
 

Contact